DIY // sammanfattning från kategorin [2]

Dags för ytterligare en DIY-sammanfattning! Här kommer ett urval av de saker jag har skapat under sommaren. Är du nyfiken på att se hur man gör något nedan och vill komma till det inlägget, är det som vanligt bara att klicka på den understrukna texten under bilden. Mitt senaste sammanfattningsinlägg samt direktlänk till DIY-kategorin finner du här:
 
 
Vad har du skapat under sommaren? Du får gärna lämna en kommentar nedan med en länk till ditt bästa DIY-projekt, eller så kan du tagga mig i din bild på instagram där du hittar mig på @SOFIAMILK. Vill gärna se!
 
 
Skapa ett slutet ekosystem i en vanlig glasburk
 
 
Bind en blomkrans av tygblommor, med en papperskasse som bas
 
Ge en väggklocka lite färg och nya visare
 
 
Utnyttja väggens förvaringsmöjlighet med hyllor mot taket
 
 
Klä om en pärm med inslagspapper
 
Måla rutor på en anslagstavla i kork
 
 
Skapa hängande förvaring av hinkar och ståltråd
 
Vilket av sommarens pyssel är din favorit?