2kontakt.png
 
profilbild sofiamilk2.jpg

SOFIA THELIN

OM MIG

Jag heter Sofia Thelin, är 24 år och jobbar som content creator och produktfotograf. Dessutom driver jag kreativitetsbloggen sofiamilk.se, där du hittar DIY-projekt, skönhetsprodukter, inredning och växter. Allt med fokus på kreativitet och enkelhet, ofta med återbruk som tema. Jag startade min blogg i slutet av 2014, och det är faktiskt till stor del tack vare den som jag idag arbetar med det jag gör, då jag sedan starten har lagt stor vikt vid bloggens bildinnehåll. Det var genom min blogg som förfrågningar om produktfoto och videoinnehåll började droppa in, vilket har lett till att digitalt content idag är min huvudsyssla. Så kul!

PRODUKTFOTO

Jag frilansar som sagt som produktfotograf och content creator, och skapar digitalt innehåll för webbshopar och företags hemsidor/sociala medier, både i bild- och videoformat. Framförallt arbetar jag med produktfoto, DIY-videor och redigering: från idé till färdigt material. Kika gärna in mitt portfolio i menyn ovan, och tveka inte på höra av dig om du är intresserad av digitalt innehåll eller bara vill veta mer.

SAMARBETEN/PR

Vill du samarbeta med mig genom bloggen? Jobbar du på en PR-byrå och vill kontakta mig ang. pressutskick? Kul! Vänligen kontakta mig via formuläret nedan eller maila mig på INFO(a)SOFIAMILK.SE

KONTAKTA MIG:

 
NAMN *
NAMN