2kontakt.png
 
profilbild sofiamilk2.jpg

SOFIA THELIN

OM MIG

Jag heter Sofia Thelin, är 24 år och jobbar som content creator och produktfotograf. Dessutom driver jag kreativitetsbloggen sofiamilk.se, där du hittar DIY-projekt, skönhetsprodukter, inredning och växter. Allt med fokus på kreativitet och enkelhet, ofta med återbruk som tema. Jag startade min blogg i slutet av 2014, och det är faktiskt till stor del tack vare den som jag idag arbetar med det jag gör, då jag sedan starten har lagt stor vikt vid bloggens bildinnehåll. Det var genom min blogg som förfrågningar om produktfoto och videoinnehåll började droppa in, vilket har lett till att digitalt content idag är min huvudsyssla. Så kul!

PRODUKTFOTO

Jag frilansar som sagt som produktfotograf och content creator, och skapar digitalt innehåll för webbshopar och företags hemsidor/sociala medier, både i bild- och videoformat. Framförallt arbetar jag med produktfoto, DIY-videor och redigering: från idé till färdigt material. Kika gärna in mitt portfolio i menyn ovan, och tveka inte på höra av dig om du är intresserad av digitalt innehåll eller bara vill veta mer.

SAMARBETEN/PR

Vill du samarbeta med mig genom bloggen? Jobbar du på en PR-byrå och vill kontakta mig ang. pressutskick? Kul! Vänligen kontakta mig via formuläret nedan eller maila mig på INFO(a)SOFIAMILK.SE

KONTAKTA MIG:

 
NAMN *
NAMN
 

 
 
1policy.png
 

 

Q. HUR SER DU PÅ PRESSUTSKICK?

A. Jag tar emot pressutskick från företag och PR-byråer, men det påverkar aldrig min åsikt om produkten. Mina åsikter är mina, oavsett om jag har fått en produkt skickad till mig eller införskaffat den själv. Jag kan inte garantera att jag skriver om alla pressutskick jag får, men alla pressutskick som publiceras är tydligt utmärkta i inlägget. Pressutskick är inte samma sak som samarbeten, läs mer nedan:

 

Q. HUR FUNGERAR DINA bloggSAMARBETEN?

A. Samarbeten ser jag som ett välkommet och kul inslag i bloggen, som noggrant väljs ut för att passa bloggens innehåll. Återigen, mina åsikter är mina, och påverkas aldrig andra parter. Jag samarbetar därför enbart med företag vars produkter jag genuint gillar, och har alltid mina läsares intresse i åtanke. Till skillnad från pressutskick är samarbeten alltid grundade i en plan och överenskommelse mellan mig och företaget. Alla samarbeten är tydligt utmärkta i inlägget.

 

Q. Vad menas med adlinks/annonslänkar?

A. Annonslänkar innebär att jag får en liten summa varje gång någon handlar via annonslänkarna i mina inlägg. Detta påverkar inte dig som läsare/köpare alls och innefattar inga extrakostnader, utan innebär endast att jag gör en liten vinst när länken används. Likt samarbeten bidrar de till att jag kan fortsätta driva min blogg, därför uppskattar jag massvis om du handlar via annonslänkarna i mina inlägg.

 

Q. Får dina bilder användas av andra?

A. Nej, inte utan tillåtelse. Alla bilder, texter och annat material på denna sida är fotat/skapat av mig och får inte användas utan mitt godkännande. Önskar du låna bilder eller annat material, fråga mig via info(a)sofiamilk.se eller formuläret ovan.

 

Q. VAD ARBETAR DU MED?

A. Jag frilansar som content creator och produktfotograf där jag skapar digitalt innehåll för olika webbshopars hemsidor och sociala medier. I mitt jobb skapar jag innehåll i både bild- och videoformat, främst med fokus på produktfoto och DIY. PS! Letar du eller ditt företag produktfoto eller annat digitalt innehåll? Kika in mitt portfolio, maila mig på info(a)sofiamilk.se eller kontakta mig via formuläret ovan.

Utöver det driver jag kreativitetsbloggen sofiamilk.se, där du befinner dig just nu. Här hittar du DIY-projekt, skönhetsprodukter, inredning och växter. Allt med fokus på kreativitet och enkelhet, ofta med återbruk som ett viktigt inslag. Kika gärna in kategorisidan för mer info.

 

Q. VAD TÄNKER DU KRING CRUELTY FREE?

A. På denna sida ligger Cruelty Free-produkter i fokus; här undviks djurtestade produkter helt. Med Cruelty Free (CF) syftar jag på produkter från märken som inte testar på djur eller säljer i länder där djurförsök utförs lagmässigt. Däremot förbehåller jag mig för eventuella missar, felskrivningar samt om företag som tidigare varit CF ändrar sina rutiner kring djurförsök utan att jag nåtts av den informationen. Ser du en miss får du gärna informera mig.