Skönhetsfavoriter 2015

Ännu ett år har passerat där nya produkter letat sig in bland gamla skönhetsfavoriter. Dessa tänkte jag dela med mig av såhär ett par dagar efter årsskftet. För att inte göra det hela alltför omfattande exkluderade jag hår- och hudvård, en hel hög med nagellack och verktyg. Utöver det är produkterna i inlägget sådant som jag gärna sträcker mig efter i sminklådan och som jag med största sannolikhet skulle köpa igen. Om jag inte har missat mig någonstans ska dessutom allt i inlägget vara fritt från djurtester, du får mer än gärna rätta mig om jag har fel! Länkarna i inlägget går till separata recensioner som jag skrivit om respektive produkt, om du är nyfiken på att läsa mer om något speciellt. Vi tar en kik! 
 
 
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz "Taupe"
Make Up Store Tri Brow Color
 
 
 
 
KICKS Baked Eye Colour "Sheer Perfection"
Make Up Store "Vanilla"
Make Up Store "Smog"
Make Up Store "Ghetto"
 
 
 
 
Om du har skrivit ett eget inlägg där du sammanfattar dina favoritprodukter får du mer än gärna länka det i kommentarerna nedan. Tycker det är så intressant att se vad andra gillar!