SOFIAMILK - KICKS Baked Blusher "Fashionista"

KICKS Baked Blusher "Fashionista"


Makeup, Products, Reviews, Videos //
Här snackar vi lyster - på bästa sätt. Du kanske minns att jag i den här recensionen skrev att KICKS egna serie bär på några riktigt, riktigt fina produkter? En av dem är deras Baked Blusher "Fashionista": ett välpigmenterat, lystergivande rouge på generösa 7,5g på 149:-. Lär aldrig ta slut!
 
Vissa puderrouge tenderar att se pudriga och på gränsen till torra ut på huden, men det fina med bakade produkter likt denna är att man trots puderformulan kan bygga upp en glöd som knappt ens krämprodukter kan. Huden tillåts att se återfuktad ut och färgen på just "Fashionista" är m-a-g-i-s-k. En universalfärg som kompletterar de flesta hudtoner. Man kan nästan inte gå fel med denna. Dock är den lite smulig i förpackningen, men det är inget som påverkar själva sminkningen.
 
Finns här för 149:-, men mitt tips är att köpa rouget i butik snarare än online. Halva nöjet är nästan att välja ut just sin egen, alla är ju unika i mönstret! Min har t.ex. fler ljusa partier än vad andra i butiken hade.
 
KICKS Baked Blusher "Fashionista" i kvällssolen. SMÄLTER så fint det är, nästan som en liten planet. Blir väldigt nyfiken på dess kompis "Honeymoon".
 
 
21:05 | | ⇣
Baked Blusher, Fashionista, Kicks
Upp ⇡