DIY // ljusslinga till halloween [VIDEO]

Dagens DIY är ett väldigt enkelt sådant, men inte mindre sött för det. Av enkla material har jag knåpat ihop denna kattljusslinga som jag tycker passar extra fint nu kring halloween. Jag valde att klippa ut mattsvarta kattansikten med inspiration från denna fina bild, men du kan såklart använda vilken färg och form du vill till just din ljusslinga. Personligen gillar den geometriska formen, men jag kan tänka mig att det vore minst lika fint med fladdermöss, spöken eller något annat halloweenigt. Eller ickehalloweeingt, du väljer själv! Det bästa är antagligen att man enkelt kan byta ut figurerna när man tröttnat, på så sätt tycker jag att man kan våga lite mer. Såhär i efterhand önskar jag nästan att jag använde en ljusslinga med röda dioder, för att göra ögonen lite mer creepy. Det får bli en annan gång.
 
Till detta enkla DIY behöver du endast tre saker: en LED-ljusslinga (så att den inte blir varm), papper och en sax/skalpell. Hur jag har gjort kan du se i detta klipp, som också finns på min Instagram:
 
 
 
Denna video är gjord i samarbete med Fyndiq.se som står för rekvisita.