Bryn hos IsaDora

Idag tänkte jag visa några av IsaDoras brynprodukter! Generellt tycker jag att IsaDora är riktigt duktiga på brynprodukter, speciellt med tanke på det låga priset som gör att man lättare kan testa sig fram för att se vilken typ av produkt man trivs med bäst. Jag tänkte göra det ännu enklare att välja genom en överblick på swatches av alla produkter, sida vid sida. Nedan kan du läsa om varje produkt individuellt. En punkt jag vill belysa är dock att jag gärna hade sett ljusare nyanser, då även de ljusaste brynprodukterna kan bli för mörka för dig som är riktigt ljus.
 
1. Brow Shaping Gel, 109:-. En tonad, jättefin bryngelé med fibrer. Jag har skrivit en separat recension HÄR.
 
2. Eyebrow Lifter, 89:-. Utöver att använda den som highlighter under ögonbrynet gillar jag att applicera den i inre ögonvrån för att ljusa upp. Enkel att tona ut och blir då mindre rosatonad, men jag hade gärna sett den i en mer gultonad nyans för att passa oss med varmare hudton. Till denna säljs även en jumbovässare i rätt storlek, supersmart!
 
3. Eyebrow Pencil "22 light brown", 89:-. Svart förpackning. En hårdare ögonbrynspenna som tack vare hårdheten gör det lätt att få till tunna linjer. Är lite, lite smulig. Väldigt fin ton annars.
 
4. Eyebrow Pencil Waterproof "34 light brown", 89:-. Brun förpackning. Om du väljer mellan de två pennorna skulle jag antagligen rekommendera denna. Den vattenfasta versionen är aningen mer lättarbetad tack vare formulan som är mjukare. Enda nackdelen är att spetsen snabbt blir rundad, vilket gör det svårare att få precision.
 
5. Perfect Brow Kit "16 brown duo", 129:-. Svart förpackning. Ett brynkit innehållande två skuggor, en minipensel, minispoolie och en minipincett. Med mini menar jag verkligen mini - de är pyttesmå och ursöta. Pigmenteringen på skuggorna är alldeles lagom för att vara en brynprodukt. Skuggorna ska även kunna appliceras fuktiga för en mer intensiv färg, detta är inget jag har testat dock.
 
6. Intense Brows Duo "17 brown duo" (hittar tyvärr inget pris). Brun förpackning. Letar du efter en högpigmenterad, vattenfast brynprodukt i krämform bör du definitivt kika närmre på denna. Personligen använder jag sällan krämprodukter till brynen, men jag tror definitivt att du som gör det kommer gilla denna. Trots att jag både har tvättat armen med en mikrofiberduk och sedan ett micellärvatten kan jag fortfarande se vart produkten har suttit. Det kallar jag vattenfast. Trots hållbarheten är produkten lätt att tona ut för att få en något mindre intensiv färg. Kan behövas sättas med ett puder.
 
 
Detta är ett pressutskick.