IsaDora - 243 hot chili

Det mest halloweeniga lacket i min samling måste nog vara IsaDoras 243 hot chili - ett riktigt pumpafärgat lack med finkornigt skimmer. Egentligen inte alls en färg jag vanligtvis dras åt, då många orangea lack av någon anledning får mina händer att se rosa ut. Dock tycker jag att just detta lack drar lite, lite mer åt rött väl på naglarna jämfört med flaskan, vilket får nyansen att funka något bättre. Kika på swatchhjulet nedan, där tycker jag att färgen framträder tydligare!
 
243 hot chili är en av höstnyanserna ur Gel Nail Lacquer - den serie som tack vare geltopplacket ska ge en veckas hållbarhet. Jag brukar inte ha problem med att lack släpper snabbare än så, och byter snarare färg för att jag tröttnar eller vill ha en annan färg, än för att lacket börjar släppa. Därför hoppas jag att detta håller lika bra! Spontant första intryck var att lacket var lika lättmålat som IsaDoras vanliga lack, men jag upplevde att doften var ganska mycket starkare. Dessutom hängde lackdoften kvar länge, för trots att jag målade naglarna igår tycker jag fortfarande att händerna luktar nagellack även idag. Inget överväldigande, men värt att nämna.
 
Alla nya höstfärger ur Gel Nail Lacquer
Fr. vänster: 234 marron glacé, 235 midnight, 243 hot chili, 244 red spell, 245 berry baroque, 246 lovely lilac, 247 purple passion, 248 dark temptation, 249 turtledove, 250 liquorice.
 
 
Detta är ett pressutskick.