The Body Shop Lightening Touch

I mitt inlägg om vardagsfavoriter kunde man skymta den här lilla pennan. När det kommer till concealers testar jag gärna nya produkter, men ett undantag som jag ofta kommer tillbaka till är The Body Shops Lightening Touch 03 - en svagt gultonad highlighter/concealer med lätt täckgrad som ger ett återfuktat intryck utan att för den delen upplevas som glansig eller oljig. Huden ser fortfarande ut som hud, vilket jag tycker är avgörande hos en concealer, speciellt om den används runt ögonområdet. Dessutom doftar den helt fantastiskt!
 
För att få fram produkt skruvar man i botten, och concealern "pressas" fram i stråna. Penselapplikatorn är mjuk och smidig, men känns inte helt hygienisk eftersom den är svår att hålla ren utan att vatten rinner in i tuben. Dessutom tycker jag att den är lite i det dyraste laget för det lilla innehållet. Trots detta köper jag den om och om igen, för den blir verkligen jättefin väl på huden och är otroligt lättarbetad tack vare formulan. Söker du däremot något med högre täckgrad bör du kanske kika på något annat.
 
Finns här för 185:-/3ml