IsaDora Twist-Up Matt Lips

Enda sedan IsaDora lanserade sina Twist-Up Matt Lips har jag varit nyfiken på att testa dem. Dessa vridbara stift ska ge sammetslena, matta läppar med en krämig och mjuk känsla samt ge en intensiv färg med extra lång hållbarhet. Den här typen av produkt, som skruvas upp, brukar jag se som en hybrid mellan stift och penna. Något som gör mig extra glad är att just dessa är helt doftfria!
 
 
50 Naked. Det första jag lägger märke till är den fantastiska pigmenteringen. Även om 50 Naked är en neutral och lättburen färg är formulan heltäckande. Kanon för dig som vill jämna ut din egen läppfärg, men ge en hint av färg och få ett matt resultat. Dock skulle jag inte vilja kalla den för helmatt (den är absolut inte glossy) men stiftet innehåller små, små varmtonade skimmerpartiklar. Detta syns inte på läpparna, utan bidrar snarare till att läpparna ser återfuktade ut. Texturen påminner lite om Nyx soft matte lip cream: trots den matta formulan känns den lite, lite smörig på läpparna, som att den ligger utanpå och inte riktigt vill bita tag. Däremot är jag väldigt glad att se en nude-nyans som inte drar för mycket åt varken beige eller blekrosa. 
 

60 Orange Pop. Åh, jag hoppas verkligen att din skärm plockar upp färgen på denna. Letar du efter en matt, knallig orange läpprodukt behöver du inte leta längre. Även om 50 Naked är riktigt fint pigmenterad är det ändå 60 Orange Pop som imponerar mest när det gäller pigmentering. Den är verkligen galet fullpackad med färg! Ett drag och färgen fyller ut helt otroligt jämnt och enkelt. Kombinationen matt + orange kan kanske kännas lite skrämmande, speciellt om man har lite torrare läppar, men trots den matta formulan fångas knappt några torra partier upp och resultatet blir nästintill felfritt. Jämfört med 50 Naked är denna behagligare på läpparna och jag får inte alls samma glidiga känsla. Det i kombination med den doftfria formulan gör att jag nästan glömmer att den sitter på läpparna. I min bok är det ett riktigt bra betyg!
 
 
Detta är ett pressutskick