Essie - Spin The Bottle

Förra våren släppte Essie, som vanligt, en tillfällig nagellackskollektion. Ur kollektionen "Spin The Bottle" köpte jag en flaska med samma namn, som jag verkligen fastnade för. Lika mycket som jag älskade färgen, ville jag inte fästa mig vid det för mycket eftersom jag inte skulle kunna köpa den igen. Trodde jag! Du kan gissa om jag blev glad när jag upptäckte att spin the bottle numer ingår i Essies ordinarie sortiment. Nagellacksfantasten inom mig jublar!

 
Till skillnad från limo-scene (som jag skrev om häromdagen) är spin the bottle ett krämlack med fulltäckning, är inte lika ljustonat och saknar den där tydliga hinten av rosa. Det unika med den här nyansen är att det inte spelar någon roll om jag är vinterljus eller sommarbrun - färgen kompletterar ändå min hudton. Vissa nudelack kan se helknasiga ut på mig om undertonen slår fel. Jag totalälskar detta lack och är glad att jag inte behöver snåla med det längre. Den enda minuset är att det krävs tre lager för att få fulltäckning, men när man väl når dit är färgen magisk. Lagren torkar ändå relativt snabbt, så det rör mig inte så mycket.
 
På bilderna i det här inlägget har lacket suttit i tre dagar, och har lite, lite släpp på vänster pekfinger. Baslacket jag använde är Depends Foundation Ridgefiller (recension här) och topplacket är, som alltid, från SecheVite.