theBalm - Betty-Lou Manizer & Mary-Lou Manizer

Betty-Lou Manizer och Mary-Lou Manizer är två skimmerpackade, högpigmenterade produkter med flera fina användningsområden. Utöver att agera bronzer (Betty-Lou) och highlighter (Mary-Lou) fungerar de även fint som skimmer och ögonskugga.
 
Sett till formulan är de båda väldigt finmalda, vilket jag tycker är A och O när det gäller såpass skimriga produkter. Jag har väldigt svårt för basprodukter som blir för storkorniga och med framträdande glitter, men tack vare formulan blir de inte glittriga alls, trots den stora mängden skimmer. Något jag gillar extra mycket med dessa produkter är hur fina de är tillsammans. När det gäller bronzers brukar jag vanligtvis dra mig till mattare varianter, exempelvis denna, men just Betty-Lou tycker jag är väldigt fin. Extra fin tror jag den blir till sommaren när jag fått lite mer färg, för jag tror att den kan komplettera en lätt bränna riktigt bra.
 
Något att tänka på är att båda produkterna är väldigt intensiva i sin formula, så det gäller att bygga upp rätt mängd färg och skimmer långsamt. Det är med andra ord lätt att råka få för mycket på en gång, så jobba med lätt hand och liten mängd produkt åt gången.
 
Kostar ca 199:-/st, och finns t.ex. här och här.

Betty-Lou Manizer & Mary-Lou Manizer swatchade på bar hud, helt utan primer. Skimmriga utan att bli det minsta glittriga. Heja! Jag vill nästan påstå att de ännu mer pigmenterade i verkligheten, speciellt Mary-Lou som framträder lite svagare här på bilden än i verkligheten.