Empties #2

innehåller annonslänkar för Åhléns, NordicFeel & Lagerhaus

empties.gif

Alla produkter är Cruelty free & veganska

Maria Nila True Soft schampo och balsam*

En stapelvara i mitt badrum. Jag har använt True Soft i kombination med Sheer Silver från samma märke i flera år nu. Härlig doft, känns milda och produceras i Sverige. Jag köper i princip alltid literflaskorna, främst eftersom det blir billigare i längden jämfört med att köpa mindre flaskor men också för att slippa köpa nytt lika ofta. Extra plus att de är så fina i duschen, jag gillar speciellt att de har lite olika nyanser för att enkelt kunna se skillnad på schampo och balsam.

Maria Nila True Soft Hair Mask*

En enkel men bra hårmask för torrt hår. Precis som resten av True Soft-serien har den en fin doft, jag önskar bara att innehållet var lite drygare eller att den kom i en större burk. Som en person med väldigt långt hår känns det som att den tar slut fort.

Paula’s Choice CLEAR PORE NORMALIZING CLEANSER

En minivariant av Paulas Choice Pore Normalizing Cleanser. En parfymfri rengöring anpassad för acnebenägen hud med pormaskar. Jag upplever den som lugnande, inte det minsta irriterande och trots att den riktar sig mot mer oljig hy känns huden varken torr eller stram efteråt. En enkel men effektiv rengöring som gör vad den ska. Har redan köpt en ny!

Lagerhaus handtvål Oak Oud*

Visste du att Lagerhaus har ett eget sortiment av icke djurtestade och veganska tvålar? Vanligtvis köper jag deras handtvål med doft av citrongräs och verbena* men valde att testa en annan doft sist det vad dags att köpa ny. Valet föll på den svarta Oak Oud* som doftar TRÄSLÖJD. Helt magisk! Väldigt olik klassiska tvåldofter, men definitivt en tvål jag kommer köpa igen.

The Body Shop oils of life dag-* och nattkräm*

Rätt dyra, men superdryga produkter från The Body Shops Oils of Life-serie. Både dag- och nattkrämen känns väldigt återfuktande, med skillnaden att dagkrämen är betydligt krämigare och fastare i konsistensen medan nattkrämen är mer av en gelkräm. Dagrämen känns riktigt silkig medan nattkrämen kan pirra lite på huden vid applicering. Inget obehagligt eller så, men om du har känslig hud skulle jag avstå. Jag tycker om båda, men kommer troligen inte köpa om någon av dem på ett tag eftersom jag har annan hudvård att testa först.

Vilka produkter har du använt upp det senaste? Vad tyckte du om dem?

*annonslänkar

empties3.jpg