Miljövänligt tvätt- och rengöringsmedel

Inlägget innehåller annonslänkar

mulieres1.jpg

Ni vet att jag tycker om att testa nya produkter, men vad ni kanske inte vet är att jag (nästan) tycker det är lika kul att testa nya städprylar. Olika tvättmedel och diverse rengöringsprodukter inom den mer hållbara kategorin är sådant jag gärna letar extra efter. Min tanke är att om man ändå ska köpa något så trist som städprodukter kan de lika gärna vara vettiga, och inte minst fina. Därför blev jag extra glad när ett pressutskick från Mulieres (adlink) landade hos mig, innehållande deras sortiment av tvätt- och rengöringsmedel.

Köp Mulieres här (adlink)

4mulieres.jpg

Tvättmedel och multirengöring* finns i dofterna nordic forest, fresh citrus, rose garden (ej med på bild) och unscented (*adlink)

Tjusiga förpackningar va? I dagsläget säljer Mulieres (adlink) tvättmedel samt multirengöring för golv, disk, bänkytor, fönster, badrum m.m. Alla produkter är ekologiskt certifierade, baserade olivoljetvål, biologiskt nedbrytbara, fria från färgämnen och förpackningarna består av 70% mindre plast än vanliga förpackningar. Innehållet är dock i en plastpåse innanför kartongen + korken är av plast, så de är inte helt plastfria. För både tvätt- och rengöringsmedlet funkar korken som mått.


Vad tycker ni, vill ni se mer sådant här på bloggen?

 

Inlägget innehåller pressutskick & annonslänkar, läs mer om det HÄR