IsaDora Perfect Blush

IsaDoras rougeserie Perfect Blush är en skara dova rouger, som beroende på nyans går från matt till lätt skimriga. De skimriga är absolut inte glittriga, utan ger snarare ett skirt lyster. Toppen för oss som föredrar matta nyanser men som inte vill bli för matta.
 
Jag har endast hunnit testa ett fåtal, men hittills känns formulan bra. Lagom pigmenterade för sitt användningsområde, för du vet hur vissa rouge blir så överpigmenterade att de blir svåra att jobba med? Det problemet finns inte här alls. Någonting som däremot känns knepigt är att nyanserna är väldigt, väldigt lika varandra. Både i förpackningen och väl på huden. Eftersom det varken finns stor variation från ljust till mörkt eller mellan undertonerna känns dem lite väl enformiga. Färgerna i sig är toppenfina, missförstå mig inte, men jag hade gärna sett större variation.
PERFECT BLUSH, 109:-
Fr. vänster: 50 Poppy Peach, 52 Pink glow, 54 Peaches 'n' Cream, 58 Soft Coral och 60 Pinky Peach.
 
Jag fick hem fem av totalt nio nyanser. Let me know om någon är nyfiken på swatches, men jag tror nästan att just dessa ses bäst i verkligheten för att enklast kunna se nyansskillnaderna. Absolut värda att ta en kik!
 
 
 
Detta är ett pressutskick.