Midsummer Hair Guide #5

Sist men inte minst i min lilla hårguide levererar jag: sidoflätan! Precis som föregående delar består denna del av en superenkel frisyr som jag lovar att du enkelt fixar själv.
 
Den här frisyren består av två löst inbakade flätor på var sida om huvudet, som jag sedan slog samman och flätade ihop till en ensam fläta på sidan. Kransen jag använde är egentligen tänkt att bäras med blommorna på mitten av huvudet, men eftersom själva stommen är formbar valde jag att lägga den lite snedare. (Förresten, idag är sista dagen att beställa från MadLady om du vill hinna få hem din krans innan midsommar.)
 
Med den här frisyren tackar alltså min lilla midsommarhårguide för sig för den här gången. Jag hoppas att du har hittat inspiration till fredagens midsommarfirande, eller varför inte för andra trevligheter i sommar? Kransar är fina till så mycket mer än bara midsommar, i mina ögon. Kommande dagar dyker det upp lite produktnyheter här som jag är GALET taggad på, det hoppas jag att ni ser fram emot. Det gör jag!
 
 
Detta inlägg är i samarbete med MadLady.