Midsummer Hair Guide #4

Den fjärde och näst sista delen i min hårguide står denna enkla flätfrisyr för. Som jag nämnde igår gillar jag frisyrer som är lite ruffsiga och lediga, snarare än strama och tillrättalagda. Därför är även denna frisyr gjord med flätor som inte är alltför noggranna, matchat med en tunn, tunn krans. Enkelt enkelt!
 
För att få till den här frisyren behöver du lite längd på håret, alternativt ett set löshår. Börja med att fläta två vanliga flätor, en på var sida, och fäst dem med tunna, genomskinliga toffsar. Lägg sedan en fläta mot var sida om huvudet samtidigt som du med jämna mellanrum fäster hårnålar. Ändarna kan enkelt gömmas in under motsvarande fläta på andra sidan. Här kan du välja om du vill lägga din krans framför eller bakom flätan: vill du ha den bakom är det bara att fästa flätorna närmre hårfästet, men om du som jag hellre vill lägga kransen framför fäster du istället flätorna lite längre bak.
 
 
Detta inlägg är i samarbete med MadLady.