DIY // Easter Bunny Ears [VIDEO]

Jag brukar inte vara den som gillar alltför söta och gulliga saker, men när jag såg dessa fluffiga kaninöron hos Kim Byers kände jag mig nästan tvungen att göra något liknande. Resultatet blev en tunnare variant av hennes kaninöron samt ett par kattöron, som ju båda passar fint såhär i påsktider. Att göra egna djuröron är verkligen superenkelt, tar några få minuter och känns som ett påskpyssel som passar både stora och små. Hur du går tillväga ser du i videon nedan!
 
För att göra egna djuröron behöver du:
- diadem
- piprensare i valfri färg
- sax
 
 
Börja med att tvinna piprensare runt diademet. Vik sedan till den form du vill att dina öron ska ha, snurra fast ändarna runt diademet och klipp av eventuella bitar som blir för långa. Enkelt! När du vill göra en annan form (eller helt enkelt tröttnar på att vara påskhare) är det bara att plocka bort piprensarna och diademet ska vara helt intakt.
 
 
 
Videon är gjord i samarbete med Fyndiq.se som står för material.