Depend 7day Spring [efter en vecka]

För ett par år sedan var Depends Gellack i princip det enda jag bar på mina naglar. En gång varannan vecka lade jag ett par timmar på att göra om lackningen med UV-lampa, och sedan höll det sig fint i ytterligare två veckor. När de sedan återkallade alla sina Gellack började jag först leta efter ett motsvarande alternativ, men bestämde mig istället för att låta mina naglar vila från all typ av gel för att istället hålla mig till vanliga lack, vilket jag faktiskt har gjort sedan dess. Men! Ett tag efter återkallelsen släppte Depend istället sitt lack-kit 7day, som varken kräver UV-lampa eller lång tid för borttagning. Av någon anledning har jag inte testat det förrän nu, resultatet kan du se en bit ner i inlägget. Först kikar vi på några av vårnyanserna:
 
 
Fr. vänster: 7077 Out'n'about, 7078 Lady Bug Love, 7080 Spring Sister, 7081 Puddle Jump, 7082 Collecting Raindrops, 7083 Treehouse Heaven och 7084 Hidden Rainbow.
 
Lacken används ihop med 7day-kitet som innehåller både bas/topplack, en rengöringsvätska samt några verktyg. I bruksanvisningen står det att man kan bättra på topplacket efter ett par/tre dagar om ytan börjar mattas av, men då känner jag att man lika gärna skulle kunna lacka om allt. Därför valde jag att testa en hel vecka utan att bättra på och helt enkelt låta lacket vara. Trist nog missade jag att ta en bild när det var nylackat, men såhär såg det ut efter en vecka:
 
 
7078 Lady Bug Love
 
Inte illa, va? Med mina vanliga bas- och topplack brukar faktiskt de flesta lack sitta väldigt bra på mina naglar, men det är kul att se att det finns fler alternativ som faktiskt håller måttet. Värt att nämna är att jag målade lacket med en knapp millimeter från nagelbanden, men trots det är jag faktiskt förvånad över hur mycket mina naglar ser ut att ha växt? Inte för att det lär ha något att göra med själva lacket, men ändå. Knepigt. Hursom: lacket har inte släppt någonstans och det känns inte som att det kommer göra det de närmsta dagarna heller, däremot är själva ytan inte riktigt lika blank som när det var nylackat och kanterna har nötts en aning. Inte helt orimligt efter en vecka utan påbättring. Kort sagt är jag imponerad och ser fram emot att testa fler nyanser.
 
Har du testat Depend 7day? Isåfall, vad tyckte du?
 
4/5
 
 
 
Detta är ett pressutskick, men kom ihåg att mina inlägg alltid utgår från mina egna åsikter, oavsett om jag fått en produkt skickad till mig eller om jag har köpt den själv. Alla recensioner här på sofiamilk.se är därför helt ärliga, så du vet!