Sephora PRO Contour Blender & PRO Contour Kabuki

Häromdagen fick jag hem ett litet pressutskick innehållande två spännande borstar från Sephoras PRO-serie: PRO Contour Blender och PRO Contour Kabuki. Först och främst: de är SÅ mjuka. Jag har inte testat Sephoras borstar tidigare men blev direkt imponerad av den mjuka kvalitén. Dessa två är gjorda av syntet, ska vara fria från djurtester och har former anpassade för olika användningsområden inom contouring. Även om formerna är lite knasiga (och helt olika mina vanliga borstar) så tycker jag att de är sjukt jäkla roliga. Superkul att se lite variation bland alla standardborstar.

 
 
PRO Contour Blender #77. En supertät och kompakt borste med riktigt korta strån. Lär lämpa sig allra bäst för krämprodukter då den känns alldeles för kort och kompakt för puderprodukter. Utöver dess huvudsakliga uppgift som contouringborste ser jag verkligen fram emot att testa den för foundation. I vanliga fall kör jag på en lite större och buffigare borste till min foundation, men de gånger jag vill ha mer täckning kan jag tänka mig att denna kan lämpa sig bra. Tyvärr känns den väl dyr med sina 285:-, för det priset kan man få många fler borstar i de lägre prisklasserna som duger mer än väl. Letar du däremot efter en riktigt mjuk contouringborste i syntet, och är villig att slänga ut en slant, kan #77 definitivt vara ett alternativ.
 
PRO Contour Kabuki #82. Hur gullig är inte denna? Som en riktig liten målarpensel. Vad som förvånar mig är att den känns väldigt bra i handen trots sitt minimala skaft, för det är verkligen pyttelitet! Trots att både skaftet och själva formen på stråna är lite annorlunda känns det som en borste som lämpar sig för många olika områden, och som jag skulle kunna få mycket användning för. Puder, bronzer, hightligher etc. Ligger på 265:- vilket även här känns lite väl dyrt för en enda borste, men det är såklart en upp till var och en.
 
Har du testat någon av Sephoras borstar? Isåfall, vad tycker du?