IsaDora Holiday Nails

Jul och nyår har nästan blivit synonymt med glitter. Det har IsaDora minst sagt tagit fasta på med sin Holiday-kollektion, som helt och består av glitterlack. Vad jag har förstått innehåller kollektionen dessutom återlanseringar av ett gäng lack som funnits tidigare men utgått, däribland Black Galaxy.
 
 
Kollektionen består av en blandning olika typer av glitterlack, med olika bas och storlek på glitterkornen. Min favorit är antagligen det roséfärgade 872 Jet Setter, som egentligen tillhör Golden Edition-kollektionen.
 
Silver Bling, Gold Digger, Jet Setter (tillhör Golden Edition), Rocky Ruby, Glowing Beetle, Lilac De Luxe.
 
Glitterlacken med genomskinlig bas tycker jag verkligen är fina, och täckgraden på Silver- och Gold Sparkles är nästan såpass bra att de täcker med ett lager. Likaså är Black Galaxy riktigt fint, och jag har sett att många är glada över att just den har återlanserats (och vore inte den perfekt som grund för galaxnaglarna?). Däremot är jag inte lika såld på djupblå Polar Nights. I flaskan är den onekligen fin, men eftersom den blå basfärgen nästan är lite geléaktig lägger det sig över glitterkornen, vilket gör att de knappt syns. 
 
 
Eftersom glitterlack kan vara riktigt svåra att få bort skickade IsaDora även med ett exemplar av deras Peel Off Base - ett baslack som gör att din lackning kan dras bort istället för att behöva kämpa med remover. Trots att jag välkomnar allt som gör borttagning av glitterlack enklare, är jag faktiskt lite skeptisk till hela idén kring dra bort-lack. Utöver att jag är osäker på hur hållbarheten blir, känns det som att de borde slita på nagelns yttre skikt, speciellt om man drar bort lacket vid upprepade tillfällen. Det kryper lite i mig av tanken att just dra av det. Men! Något jag istället vill testa är att använda lacket till att skydda nagelbanden från kladd vid lite mer detaljerade manikyrer. Att helt enkelt måla på baslacket runt nagelbanden som en skyddande barriär. Håller tummarna att det fungerar!
 
 
 
Detta är ett pressutskick.