SOFIAMILK - IsaDora Golden Edition

IsaDora Golden Edition


Makeup, Nails, Press releases, Products //
Det känns nästan som att jag visar nyheter från IsaDora var och varannan dag, men jag är såpass blown away av alla lanseringar de har kommit med under hösten att jag inte kan låta bli att vilja dela med mig. Den här gången har de verkligen överträffat sig själva, med lanseringen av julkollektionen Golden Edition. Kollektionen innehåller en hel del nyheter, men utöver nyheterna bjuder Golden Edition även på några av IsaDoras bästsäljande produkter ur originalsortimentet som fått sig en ny skrud. Nedan följer ett urval ur kollektionen:
 
Eye Shadow Palette, 65 Golden Eyes. Vi börjar med vad som i mina ögon har huvudrollen i kollektionen, nämligen denna fina ögonskuggspalett. Kanske den perfekta jul/nyårspaletten. Förpackningen känns lite plastig och får snabbt fingeravtryck, men med tanke på den fina formulan, klockrena färgsammansättningen och det låga priset kan jag inte göra annat än att ge den full poäng. Skuggan längst till vänster är antagligen min favorit, den ser nästan ut som fruset vatten. Kan tänka mig att den blir extra fin över den mörklila mittenfärgen.
 
Wonder Nail 522 Dark Truffles och Holographic Nails 872 Jet Setter. Två nya lacknyanser, som jag gissar blir superfina tillsammans. Tänkte testa det i veckan, återkommer med resultatet! 
 
Glitter Lash & Brow, 80 silver och 81 gold. En transparent, glittrig gel för bryn och fransar. Gelen skruvas upp från botten och appliceras direkt från penseln som gelen passerar genom, ungefär samma princip som hos denna concealer. Hela grejen får mig att tänka på glitterlim, vilket kanske är anledningen till att jag tycker att det är en så jäkla kul produkt. Kanske inget jag kommer få användning av till vardags, men jag kan tänka mig att de blir urfina exempelvis på ovansidan av ögonfransarna, för att ge en fin effekt när man blundar/blinkar. Eller varför inte längs undre fransraden ihop med en brun skuggning? Aaah! Barnsligt roligt!
 
Grand Volume Lash Styler. Jag har bara hunnit testa denna mascara en enda gång, men mitt spontana första intryck är positivt. Massvis med volym, fin böj och en lättarbetad borste, trots den lite udda formen. Säg gärna till om en mer detljerad recension skulle vara intressant.
 
Perfect Moisture Lipstick, 15 Heather, 149 Flirty Fuchsia och 155 Zinfandel. Och så slutligen, tre av IsaDoras bästsäljande läppstift ur originalsortimentet. Zinfandel har jag faktiskt sedan innan. Hur den ser ut på kan du se i min vampyrsminkning.
 
Wow, säger jag! Vad säger du? Gillar du årets julkollektion?
 
 
 
Detta är ett pressutskick.
 
 
22:17 | | ⇣
522 dark truffles, 65 golden eyes, 872 jet setter, IsaDora golden edition, Isadora, glitter lash & brow, golden edition, grand volume lash styler, isadora eye shadow palette, isadora julkollektion 2015, perfect moisture lipstick, wonder nail
Linn //

Ser gärna en recension av mascaran :)

Svar: Kul, ska försöka ordna det!
SOFIAMILK

Frida //

Åh älskar glitter, guld och silver! :)

Svar: Vem gör inte det!
SOFIAMILK

julia //

var köper man ögon skuggan, i butik. har letat överallt

Svar: Har försökt letat lite åt dig, men där jag har kollat är den slutsåld. Hoppas du hittar den tillslut! :)
SOFIAMILK

Diser //

Hej! Råkar du ha nån bild på resultatet av glitterpennan? Hur blir det & hur håller det sig? Förstör den inte mascaran som man redan applicerat genom att klibba ihop ögonfransar? (förstår ju att mascaran måste torkat ordentligt)..
Överlag tycker jag isadoras "build up volyme" icke vattenfast mascara är en av de bästa på marknaden! Blir riktigt ledsen om den slutar göras..
Hur är det med ögonskuggan? Tycker mittenfärgen ser mörkbrun ut & inte mörklila?

Svar: Hej hej!
Tyvärr har jag inga fler bilder på glitterpennan, har inte haft ett bra läge att testa dem än :) Däremot tror jag inte att de skulle sabba själva mascaran under, gelen är varken vattnig eller klumpig så jag tror inte det ska vara några problem.

Åh, den mascaran minns jag att jag använde förr och gillade! Och gällande mittenskuggan, den är definitivt lila :). I verkligheten ser den inte brun ut alls.
SOFIAMILK

Upp ⇡