Bloody Nails 2.0

Det närmar sig. Årets kanske bästa helg är bara några dagar bort, och eftersom jag vet att inte alla vill, kan eller har tid att satsa på sin utklädnad, kommer här ännu ett enkelt alternativ som verkligen vem som helst kan åstadkomma. Det är superenkelt!
 
Till denna manikyr (om man nu kan kalla något såhär blodigt för manikyr) har jag endast använt två produkter: en svart ansiktsfärg och koagulerat blod. När du sminkar händerna kan det vara bra att använda ett blod som stelnar något, just för att minska kladdet. Jag använde Ben Nye Fresh Scab, som tyvärr inte är vattenfast, men koagulerat blod var den blodsort jag hade tillhands (hehe) som stelnar mest. Dessutom får det blodet att se mer realistiskt ut tack vare klumparna som bildas. Om du inte har koagulerat blod hemma, eller blod överhuvudtaget, kan du ersätta blodet med en röd ansiktsfärg, läppstift eller läppenna, dock kommer hållbarheten bli därefter. 
 
Fler manikyrer med halloweentema: