IsaDora - Nude Cushion Foundation

 
Om du tycker om IsaDoras Nude Sensation Fluid Foundation lär du bli extra glad över deras senaste foundationsläpp Nude Cushion Foundation. Båda produkterna har nämligen samma innehåll, med skillnaden att förpackningarna skiljer sig en hel del åt. Nude Sensation Fluid kommer i en klassisk glasflaska med pipett, medan Cushion är en dosa innehållande en svamp som är indränkt i flytande foundation. Det fyndiga med detta är att när innehållet i dosan tar slut, är det bara att fylla på med innehållet från flaskan. Smart!
 
Tanken bakom den nya förpackningen är att man ska kunna ta med dosan för touch ups under dagen, och har därför en medföljande applikatorsvamp som faktiskt är förvånansvärt finporig. Jag brukar i regel aldrig använda medföljande applikatorer, oavsett om det är svampar eller penslar, men denna ser jag faktiskt fram emot att testa. Framförallt slipper man ha med sig en borste vilket såklart gör produkten betydligt mer resevänlig.
 
Det enda jag reagerade på när jag först såg förpackningen var hygienaspekten kring att doppa penseln direkt i svampen, men sedan upptäckte jag att svampen lätt kan plockas ur och därmed tvättas. Dosan rymmer ungefär halva innehållet från glasflaskan, men av hygienskäl skulle jag snarare rekommendera att endast droppa i lite åt gången för att oftare kunna plocka ur och rengöra svampen.
 
Jag ser verkligen fram emot att testa denna foundation! Håller tummarna att formulan är lika fin som förpackningen är smart. Har du testat Nude Sensation Fluid eller Cushion? Isåfall - vad tyckte du?
 
 
Detta är ett pressutskick.