Essie fall 2015 collection

  
Häromdagen fick jag hem Essies Fall 2015 Collection, som tänkte att vi skulle kika närmre på idag. I mina ögon är det en annorlunda, oväntad och rolig kombination av nyanser, speciellt för att vara en höstkollektion...
 
... för color binge känns nästan felplacerad med sin skrikiga korallfärg, och borde väl egentligen höra hemma i en vår- eller sommarkollektion, men smälter på något sätt in i kollektionen ändå. Mest nyfiken är jag ändå på with the band, som jag bara kan beskriva på ett enda sätt. Soltorkad tomat. Helt olikt något annat lack jag äger, vilket är just det som gör det extra spännande. Känns som ett lack som jag antingen kommer älska eller inte förstå mig på alls.
 
 
Fr. vänster: leggy legend, color binge, with the band, in the lobby, bell bottom blues & frock ´n roll.
Vilken nyans gillar du bäst?
 
 
Detta är ett pressutskick.