Depend O2 - Grape & avocado nail oil

Idag vill jag tipsa om Depends nagelolja Grape & Avocado Nail Oil från deras O2-serie. Denna olja innehåller bl.a. druvkärnolja, avokadoolja, vitamin E och mandelolja, som tillsammans ska hjälpa till att vårda torra, spruckna och flisiga naglar och nagelband. Som du vet målar jag naglarna ofta, och med tanke på att jag använder nagellacksremover varje gång jag byter färg är det nästan omöjligt att undvika att naglar och nagelband torkas ut. Därför är det extra viktigt för mig att återställa fuktbalansen, och det är då jag vänder mig till oljor.
 
I vanliga fall brukar jag föredra "rena" oljor, med det menar jag oljor som endast består av en ingrediens, typ kokosolja. Även om jag fortfarande använder kokosolja till händer och naglar (och ca allt annat) tycker jag faktiskt att denna lilla nagelolja både är smidigare att ha med sig och är lättare att använda. Pipetten gör innehållet lättdoserat, och dessutom är oljan otroligt dryg. Trots att jag har använt den ett bra tag ser flaskan nästan orörd ut, då endast en liten, liten droppe behövs till varje nagel. Att överdosera kommer snarare göra oljan mer svårarbetad. Om jag däremot råkar droppa på för mycket olja, brukar jag smörja ut det över hela händerna och använda den som en handolja. Till det tycker jag att den har lite för långsam torktid, men 9 av 10 gånger applicerar jag den precis innan jag ska gå och lägga mig för att låta den sjunka in under natten, så det stör mig inte något nämnvärt ändå.
 
En annan sak jag inte kan låta bli att tillägga är DOFTEN. Egentligen är det väl kanske onödigt att parfymera en nagelolja, men doften är verkligen helt magisk. Det är nästan, bara nästan, så att jag vill använda den bara för att händerna luktar så himla gott efteråt.
 
Har du testat Depends Grape & Avocado Nail Oil? Vad tyckte du?