IsaDora - eye shadow quartet "moon rock" & "urban green"

Lagom till hösten släppde IsaDora en hel del fina nyheter, som roligt nog innebar nya färgkombinationer på deras klassiska Eye Shadow Quartet. Två av dessa är den blå "MOON ROCK" och den gröna "URBAN GREEN", och jag som i vanliga fall dras till mer hudnära och neutrala färger är faktiskt förvånad över hur mycket jag gillar färgkombinationerna. I min bok är detta ett kanonbra sätt att våga sig på lite mer färg i vardagssminkningen, för trots att de är blå och gröna (vilket kan låta skrämmande) är nyanserna väldigt dova och lättburna.
 
Fr. vänster: "MOON ROCK" & "URBAN GREEN".
Pigmenteringen har jag verkligen inget att säga illa om. Alla färger swatchade jämnt, både färgmässigt och sett till täckgrad. "MOON ROCK" består av två skimriga skuggor och två matta, medan "URBAN GREEN" innehåller tre skimriga skuggor och en matt. Trots den grymma pigmenteringen hos skimmerskuggorna är det just de matta som intresserar mig mest, och jag är riktigt nyfiken på att testa dem över en svart kajalpenna för att få färgade uttoningar. Aaah!
 
Har du testat någon av IsaDoras kvartettskuggor? Isåfall, vilken är din favorit av de olika nyanserna?
 
Finnt t.ex. hos KICKS för 129:-/st.
 
 
Detta är ett pressutskick.