ACO Face Clean, normal/combination skin

När det kommer till hudvård försöker jag hålla det så enkelt som möjligt. Under sommaren håller sig min hy någorlunda i schack, men så fort temperaturen sjunker och vädret försämras, gör min hy likadant. Jag planerar att sammanställa ett samlingsinlägg med alla mina hudvårdsprodukter längre fram, men först vill jag visa två nya produkter som jag tänkte testköra ett tag för att se hur de funkar för mig.
 
Produkterna jag tänkte känna lite mer på under några veckors tid är ACOs Face Clean för normal/kombinerad hy. Vad jag gillar med konceptet kring den här serien är att den fokuserar på fukt, trots att den riktar sig till oss med lite mer problemhy. Att hålla huden återfuktad ar A och O, oavsett hudtyp. En vanlig missuppfattning är att en hy med fetare partier inte behöver återfuktas, när det i många fall är bristen på fukt som gör att problemen uppstår från första början. Båda produkterna är parfymfria, vilket är ett stort plus i mina ögon.
 
Refreshing Cleansing Lotion: En mild och effektiv rengöringslotion som både tar bort makeup och rengör huden. Ska återfukta och bevara hudens naturliga fuktbalans. Kan antingen masseras in på torr eller fuktad hy för att sedan torkas eller sköljas av (jag rekommenderar alltid att skölja, trots att det inte behövs).
 
Refreshing Toner: Ett milt och återfuktande ansiktsvatten som ska ge en uppfriskande känsla och bevara den naturliga fuktbalansen. Sprayas på en bomullspad och baddas över ansiktet. Som du kan se har jag redan testat den ett par gånger, och hittils ser det lovande ut. Jämfört med andra ansiktsvatten jag har testat, som riktar sig till kombinerad hy, känns den väldigt mild. Älskar att den kommer i en sprayflaska, det gör den väldigt lättdoserad.
 
 
Detta är ett pressutskick.