EOS visibly soft "blackberry nectar"

Lagom till årets första riktiga höstregn fick jag hem ett paket med några av EOS senaste läppbalsam, varav ena var deras Visibly Soft "Blackberry Nectar" med smak och doft av björnbär. Vad som ska skilja läppbalsamen ur Visibly Soft-serien från deras vanliga serie är att de ska ha ett högre innehåll av hyaluronsyra och vitamin C, vilket hjälper till att kapsla in mer fukt och näring. Perfekt nu när vi går mot lite kallare tider. Gemensamt för alla deras läppbalsam, oavsett serie, är att de är tillverkade av 100% naturligt och 95% ekologiskt innehåll, och dessutom är glutenfria!
 
Trots att EOS har funnits på den svenska marknaden länge har jag faktiskt aldrig testat deras läppbalsam, så det ska bli spännande att se om de kan klå min favorit från Burt's Bees (recension HÄR).
Jag gillar att den är bärig utan att bli för söt. Och hur fin är inte förpackningen? Som ett litet påskägg!
 
Finns på t.ex. KICKS, H&M och NordicFeel. 89:-/7g 
 
Detta är ett pressutskick.