SOFIAMILK - Burt's Bees Beeswax Lip Balm

Burt's Bees Beeswax Lip Balm


Products, Reviews, Skincare //
När det kommer till läppbalsam är jag faktiskt ganska petig. Eftersom jag använder läppbalsam ofta, och delar av det oundvikligen hamnar i munnen, vill jag att det ska ha ett så naturligt innehåll som möjligt samtidigt som det återfuktar ordentligt. Burt's Bees Beeswax Lip Balm består av 100% naturliga ingredienser som utöver bivax är fullpackat med mjukgörande och vårdande oljor som faktiskt återfuktar på riktigt. Till skillnad från vanliga läppbalsam innehåller Burt's Bees ämnen som faktiskt tillför fukt, och inte bara lägger sig uppepå och mjukgör för stunden. Om jag applicerar det på kvällen är det fortfarande kvar på morgonen efter. Det tycker jag är en riktigt bra indikation på kvalité, speciellt med tanke på att det bara kostar 39:-.
 
Jag har originalet med doft av pepparmint och varianten med lila kork som innehåller acaibär. Båda är ofärgade och blir inte glansiga på läpparna. Favoriten är helt klart originalet, pepparminten kyler härligt och doftar riktigt friskt. Första gången jag använde det kändes det lite som att jag lade på tandkräm med tanke på doften, men nu är det just den rena känslan som gör att jag gillar det. Originalversionen är dessutom lite fastare i konsistensen, vilket jag faktiskt föredrar. Jag upplever att det tack vare formulan återfuktar snäppet bättre och håller läpparna mjuka längre.
 
Det enda jag saknar är solskyddsfaktor och en helt ekologisk utformning. Hade den fyllt dessa kriterier hade det varit en fullpoängare.
 
4/5
 
 
20:50 | | ⇣
Beeswax Lip Balm, Bivax, Burt's Bees, review
Elin Gåhlin //

Åh älskar Burt's Bees läppbalsam! Dem är verkligen helgrymma!:)

Svar: Eller hur, visst är de bra!
SOFIAMILK

Stina - Tillvaron.se //

Dessa måste jag verkligen testa! Är en storkonsument av diverse cerat men aldrig testat Burt´s Bees. Försvarets hudsalva är en favorit jag använder oftast :)

Svar: Då tycker jag absolut att du ska testa dem! Jag gillar Burt's Bees mer än försvarets faktiskt!
SOFIAMILK

ISA //

Har faktiskt hört de ska vara super! så trött på fnasiga läppar, usch ;P

Svar: De är grymma!
SOFIAMILK

Jessica //

Måste prova dessa! Har haft massor av problem med torra läppar och i stort sett allt jag har köpt har varit dåligt! Men Burt's bee har jag hört gott om, kan vara värt ett försök!

Svar: Aj då! Många läppbalsam innehåller ju tyvärr kassa grejer, som kanske känns mjukgörande men egentligen inte hjälper alls. Hoppas Burt's funkar för dig, tycker absolut det är värt att testa. Annars gillar jag kokosolja om läpparna är riktigt risiga.
SOFIAMILK

Upp ⇡