Deborah Lippmann - misty morning

Då och då kortar jag ner mina naglar ordentligt, helst under sommaren då det både känns mer praktiskt och lättskött. Dessutom tycker jag att korta naglar är riktigt, riktigt fint, så länge de hålls jämna och med en fin form. Idag bär jag Deborah Lippmanns Misty Morning - ett ljust, blågrått lack. En grym åretruntfärg. Självklart kan vilken färg som helst bäras året om, men just dessa isiga nyanser tycker jag är lika fina mitt i sommaren som i den kallaste vintern.
 
Tyvärr krävs det minst tre lager för fulltäckning (jag lade fyra supertunna lager), men det är det mer än värt med tanke på det nästan glasartade slutresultatet. Den skira formulan ger nästan transparanta kanter vilket ger jättefina, mjuka avslut. Lacket i sig är väldigt lättmålat och torkar relativt fort, så har du bara tålamod att måla flera lager är detta definitivt ett lack att kika extra på. 
 
Finns på t.ex. KICKS, NordicFeel och Eleven för 169:-
 
 
Detta är ett pressutskick.