Viva la Diva NUDIE one

Jag tycker verkligen om paletter. För kanske ett år sedan betalade jag ynka 159:- på den här ögonskuggspaletten från Viva la Diva, som av någon underlig anledning blivit bortglömd här hemma. NUDIE one är en neutral palett med en blandning av matta och skimriga skuggor, och är mer eller mindre en direkt kopia av nyanserna hos Urban Decays omåttligt populära Naked 2, men till en bråkdel av priset. Vill poängtera att jag har den gamla förpackningen - den nya har namn på varje skugga och ser lite, lite annorlunda ut i designen.

 
Hela paletten swatchad på underarmen, utan någon form av underlag. Det luriga med den här paletten är att kvalitén på skuggorna skiljer sig en del åt, men generellt tycker jag att paletten i sin helhet levererar långt över förväntan med fantastisk pigmentering hos de flesta skuggor. Kom ihåg att dessa är swatchade på bar hud, tänk dig då med en primer under. Holy moly. Extra bra är 2, 4, 10 och den svarta 12 som är galet fin. Verkligen kolsvart. Däremot känns inte 1, 6 och 11 användbara alls med tanke på att de knappt framträder. 6 är rent ut sagt kass och kunde verkligen gjorts bättre.
 
 
Trots att pigmenteringen på vissa skuggor kan ifrågasättas, och att borsten som medföljer känns överflödig, tycker jag definitivt att den här paletten är värd att kika extra på om du gillar färgskalan. För det låga priset får man oväntat mycket, och även om paletten hade innehållt hälften av skuggorna hade jag tyckt att den var väl värd sitt pris.
 
Finns t.ex. på Åhlens och kostar 159:-
4/5