ACO Bronze Cream

Ja, hörni. Den här sommaren blev det ju inte så mycket av, men även om sommarvärmen bara stannade i några dagar har jag inte känt för att bära speciellt mycket smink alls. Sommaren är antagligen den tid på året då min hud mår som allra bäst, och därför känns det både onödigt och opraktiskt att spackla på mer smink än nödvändigt. Därför tycker jag att en lätt, färgad dagkräm passar extra bra såhär års.

 
ACO Bronze Cream är en väldigt simpel, oparfymerad färgad dagkräm som jämnar ut hudtonen, ger en aning färg och alldeles lagom mycket fukt till vardags - helt utan att ge den där sminkade känslan. Eftersom mitt ansikte nästan alltid är någon nyans ljusare än resten av kroppen är det här en perfekt produkt för att råda bot på det. Eftersom den inte är täckande brukar jag ibland komplettera med en concealer på de områden som behövs, sedan fyller jag i ögonbrynen, böjer ögonfransarna and I'm done. Enklare än så blir det inte! Självklart kan man använda den ensam också, och jag gissar att den kan användas som underlag för smink med.
 
Vad jag verkligen gillar med den här produkten är att den inte drar det minsta åt orange, och även om krämen i sig är ganska mörk när den kommer ut från tuben blir den inte alls så mörk väl på huden. Jag upplever att den anpassar sig fint, men är man väldigt ljus kan man kanske behöva blanda ut den med en vanlig dagkräm. Jag har inte märkt någon förändring på min hudkvalité mer än att huden känns lika återfuktad som med en vanlig dagkräm, vilket är ett stort plus för mig. Att den känns såpass mild i kombination med att formulan är oparfymerad gör att jag verkligen har fastnat för den här produkten. Dessutom uppskattar jag att förpackningen är så himla enkel.
 
Det enda jag saknar för att kunna kalla det den perfekta sommarprodukten är SPF, men priset och det faktum att den känns såpass mild väger upp.
 
Kostar 99:- för 50ml
4.5/5