Humble Brush

Jag måste erkänna att jag aldrig trodde att jag skulle posta ett inlägg om tandborstar här, men jag är för nyfiken för att inte dela med mig. För ganska länge sedan fick jag en tandborste från Humble Brush i en glossybox, men eftersom jag inte behövde byta tandborste just då lade jag undan den, och där förblev den bortgömd och oanvänd. Fram tills nu. 
 
Vad som skiljer Humble Brush från vanliga, traditionella plasttandborstar är att den är tillverkad av återvinningsbara material, där själva basen till tandborsten är gjord av det snabbväxande och allmänt miljösmarta materialet bambu. Trots att tandborsten består av naturliga material förväntas hållbarheten vara lika lång som hos en vanlig tandborste (2-4 månader) då den är naturligt antibakteriell och har strån av nylon. Dessutom tycker jag att den är väldigt fin, och extra roligt är det att den säljs med olika färger på stråna. Min favorit är helt klart den svarta, det blir nästan som en inredningsdetalj i badrummet.
Varje tandborste kostar 34:-, och för varje såld borste donerar Humble Brush en tandborste eller motsvarande summa till utsatta människor runtom i världen, för att förbättra deras munhälsa och genom det öka chansen att motverka de sjukdomar som kan följa av en dålig munvård. Ett jättefint initiativ, tycker jag!
 
Det ska bli riktigt spännande att testa om den fungerar lika bra som en vanlig tandborste. Har du testat Humble Brush? Vad tyckte du?