Swatcha nagellack på nagelhjul

Här och var i min blogg har du säkert skymtat dessa nagelhjul. En riktigt smart pryl som underlättar när man ska välja viken färg man ska lacka naglarna med, men som också kan användas för att testa olika färgkombinationer och mönster. Jag köpte mina på Ebay i tiopack för nästan inga pengar alls. Tyvärr är kvalitén därefter, för några kom fram trasiga, men efter kontakt med säljaren skickade de ut tio nya helt gratis.
 
Om du också har tänkt köpa nagelhjul är mitt tips är att leta efter genomskinliga snarare än vita, för att lättare kunna se hur färgen blir på din egen nagel när du placerar nagelhjulet över. Är botten vit kommer inte färgåtergivningen bli riktigt samma som slutreslutatet blir väl på naglarna. 
 
Här ovan har jag swatchat några pastellack från blandade märken. Med undantag från detta hjul försöker jag hålla mig till färg- eller märkesordning för att lättare kunna hitta och jämföra olika nyanser.
 
Dessutom kan de agera palett för att testa olika mönster. Exempelvis provmålade jag några blommor inför denna lackning.