Depend O2 Hand Peeling

En bra grund till mjuka händer är en återfuktande, finkornig peeling. I vanliga fall brukar jag faktiskt använda vanliga kroppsskrubbar till händerna, och tycker att det har fungerat fint, men jag har den senaste tiden testat Depend O2 Hand Peeling: en skrubb som rengör och avlägsnar döda hudceller. Tack vare solsosolja, sheasmör, aloe vera (som den doftar tydligt av) och andra vårdande ämnen verkar den även återfuktande. 
 
Varianten jag har är i miniformat och kommer från trestegsserien Hand Spa 3-step Treatment Kit, men säljs även separat och då i en aning större förpackning. Vad som sticker ut för mig och gör den här skrubben extra bra är att den innehåller lagom små korn. Vanliga kroppsscrubbar innehåller ju vanligtvis lite grövre korn, vilket kan kännas lite väl hårt mot nagelbanden, men den här känns skonsam utan att för den delen bli mesig. Perfekt anpassad för händer och naglar. Händerna känns riktigt rena och supermjuka, men blir trots detta inte torra överhuvudtaget. Jag gillar denna!
 
 
 Detta är ett pressutskick.