SOFIAMILK - Essie - pinking about you & limo-scene

Essie - pinking about you & limo-scene


Nails, Products, Reviews //
Essie - limo-scene
Essie - pinking about you
 
Att ha neutrala naglar behöver inte alls vara tråkigt! För tillfället bär mina naglar en favoritkombo från Essie, med tre tunna lager limo-scene + ett lager pinking about you över. Vad som gör Essie till ett av mina favoritmärken gällande nagellack (förutom färgutbudet, borsten och hållbarheten) är att de ständigt uppdaterar sitt utbud med träffsäkra, tillfälliga kollektioner. Just det ljusrosaglittriga pinking about you kommer från förra årets Rosa Bandet-kollektion, och finns tyvärr inte att köpa längre. Jag är väldigt glad att jag fick tag i ett exemplar, för vad jag gillar med detta effektlack är att glitterkorna är matta, och därmed inte reklekterar något ljus. Till vardags brukar jag i vanliga fall skippa glitterlack, just eftersom jag lätt känner mig som en discokula (och att glitter är så svårt att få bort!), men det här bär jag mer än gärna till vardags. Jag hoppas att de kommer ut med något liknande i höst också!
 
Färgen jag bär under, Limo-scene, finns som tur är i bassortimentet. Trots sin enkelhet är det faktiskt ett av mina favoritlack, alla kategorier, just eftersom man kan anpassa täckgraden utifrån antal appliceringar. Ett lager blir transparent och utjämnande, två lager ger lite mer färg och täckning och tre lager blir nästan fulltäckande. Just tack vare variationsmöjligheterna känns det som att man får ut mycket från ett enda lack! Att färgen är en helt magisk, ljustonad mellanväg av nude/rosa gör det hela ännu trevligare. Jag kan bara inte tröttna på denna.
 
 
 
18:19 | | ⇣
Essie, essie nail polish, limo-scene, nail polish, pinking about you
Elin //

Åh vad fina!!

Svar: Visst är de fantastiska! Tycker så, så mycket om dem!
SOFIAMILK

Erica //

Ibland är verkligen det enklaste det snyggaste!

Svar: Håller med fullständigt :)
SOFIAMILK

Hanna Westman //

Sjukt snyggt! ♥

Svar: Tack Hanna! :)
SOFIAMILK

Stina - Tillvaron.se //

Jag har nagellack med liknande effekt och blev så sugen när jag såg dina att jag just i detta nu sitter och målar mina, haha! Tack för inspon ;)

Svar: Men åh, vad roligt att höra :') Kul att få inspirera, hoppas naglarna blev fina!
SOFIAMILK

Maria Ekblad //

Men vad fint! Har deras guldiga som känns väldigt juligt. Brukar inte gilla glitter egentligen men åh. :)

Svar: Ja, Essie är verkligen träffsäkra med sina färgval och olika lacktyper. Låter riktigt fint, även om jag inte riktigt orkar tänka på julen än, haha! :)
SOFIAMILK

Upp ⇡