Depend O2 Mud Mask

För ett tag sedan fick jag hem en produkt som jag faktiskt aldrig hade hört talats om innan. Depend O2 Mud Mask är, lustigt nog, en lermask för naglarna. Japp, du läste rätt! Precis som en ansiktsmask ska denna lilla tub rengöra, fuktbalansera, ge näring och verka stärkande - men för naglarna. Dessutom ska den förbättra vidhäftningsförmågan och genom detta få lacket att sitta bättre. Jag tycker det här är så roligt! Verkligen en knepig liten pryl!

 
Masken är avokadogrön, något rinnig i konsistensen och påminner mycket om LUSH rengöring Herbalism på doften. Masken ska appliceras på rena naglar och sitta i 7-10min, tills den är helt torr. Efter verkningstiden ska masken masseras med en bomullspad för att sedan sköljas bort med ljummet vatten.
 
Jag har bara testat den en gång, och har därför ännu inte märkt någon direkt skillnad på naglarna. Huruvida vidhäftningsförmågan förbättras återstår helt enkelt att se, jag lackade direkt efter och ska försöka hålla koll på om jag får mindre släpp från lacket än vanligt. Jag ska absolut de den fler försök och se hur det artar sig och om nagelkvalitén förbättras. Om inte annat är det kul grej att testa!
 
Kostar 89:- och innehåller 10ml.