Depend O2

Igår fick jag hem ett fint paket från Depend, innehållande produkter från deras nya O2-serie. Serien är uppdelad i fem olika kategorier: vårdande och stärkande produkter, produkter för lackning, specialprodukter, remover för borttagning av nagellack samt spaprodukter för händerna. Alla produkter har den gemensamma egenskapen att det färdiglackade resultatet ska släppa igenom 30% mer syre till nageln, vilket ska hjälpa till att bibehålla en bättre kvalité av den naturliga nageln. 
 
Mest nyfiken är jag på nagelbandsoljan, handpeelingen och lermasken. Jag har nog aldrig hört talats om en mask för naglarna, än mindre provat det, så det ska bli extra roligt att testa! Removern har jag sedan innan, dock den vanliga, så det ska bli spännande att se hur den doftfria fungerar. Jag hoppas den är lika grym! Vad är du mest nyfiken på att se mer av?
 

3-step Action Nail Care Kit, innehållande Cuticle Peeling, Grape & Avocado Nail Oil, en miniversion av Hand & Cuticle Cream + borste, fil och manikyrpinne.
 
Hand Spa 3-step Treatment Kit, innehållande miniversioner av Hand Peeling, Moisturizing Gel och Silk Lotion.
 
Protecting Base Coat och Glossy Top Coat.
 
Mud Mask och doftfri/snabb Dip-In Nail Polish Remover.
 
Fr. vänster: 451, 447, 445, 444, 442, 441. Två lager, utan topp- och baslack. Nagelhjulet är köpt på Ebay!
 
 
Detta är ett pressutskick.