L'Oreal Color Riche 851 Nouvelle Vague

Man kan nästan sätta likhetstecken mellan vår och pasteller. Av alla nagellacksnyanser är just pasteller något jag trivs extra bra i, speciellt vid den här tiden av året, även om jag faktiskt bär dem året runt.
 
Nog om det! 851 Nouvelle Vague från L'Oreal är ett pastellila krämlack med en något bredare, rundad borste. Färgen är fantastisk, är inte för mörk (vilket jag tycker många pastellack tenderar att bli) och formulan är helt okej. Tyvärr blir resultatet en ganska ojämn täckning, för trots tre lager är lacket fläckvis inte fulltäckande. Dessutom är borsten inte helt rund i änden, vilket gör det svårare att få linjen helt jämn längst in mot nagelbanden. Jämför man med Essies lack som har en liknande borste, är L'Oreals inte riktigt lika jämn och tät i stråna. Tanken är fin, för rundade borstar gör vanligtvis appliceringen både jämnare och enklare än de raka, men just denna är inte riktigt där. Däremot upplevde jag att lacket torkade snabbt mellan lagren, och hittills har det hållt fint. På bilden ovan har lacket suttit i i tre dagar, med Depends Foundation Ridgefiller som bas och SecheVite som topplack.
 
Kostar 59:- och finns t.ex. på KICKS.
3/5
L'Oreal Color Riche 851 Nouvelle Vague