Välkommen till min nya hemsida/blogg!

profilbild sofiamilk2.jpg

Här ser saker annorlunda ut...

... för den senaste tiden har jag nämligen tagit fram en ny hemsida! Här huserar min blogg och material kopplat till mitt frilansande som content creator/produktfotograf. Med andra ord hittar du nu min blogg, portfolio, kontaktuppgifter etc. på ett och samma ställe. Så pepp!

Eftersom en bloggflytt på många sätt känns som en nystart känns det också passande med en presentation om vem jag är och vad jag sysslar med. Jag heter Sofia Thelin, är 23 år och jobbar som sagt som content creator och produktfotograf. Jag skapar digitalt innehåll för webbshopar och företags hemsidor/sociala medier, både i bild- och videoformat. Framförallt arbetar jag med produktfoto, DIY-videor och redigering: från idé till färdigt material.

Dessutom driver jag kreativitetsbloggen sofiamilk.se, där du befinner dig just nu. Här hittar du DIY-projekt, skönhetsprodukter, inredning och växter. Allt med fokus på kreativitet och enkelhet, ofta med återbruk som ett viktigt inslag. Jag startade min blogg i slutet av 2014, och det är faktiskt till stor del tack vare den som jag idag arbetar med det jag gör, då jag sedan starten har lagt stor vikt vid bloggens bildinnehåll. Det var genom min blogg som förfrågningar om produktfoto och videoinnehåll började droppa in, vilket har lett till att digitalt content idag är min huvudsyssla. Så kul!

Så, efter flera år på samma bloggportal kändes det inte mer än rätt att ta mitt pick och pack till en egen sida för att samla allt på ett ställe.

Här hoppas jag vi ska trivas!


TEKNISK INFO

Lite teknisk info gällande bloggflytten: du som redan följer mig på Bloglovin' ska ha dirigerats om hit automatiskt, men om mina inlägg av någon anledning inte dyker upp (eller om du är ny här och vill börja följa mig) hittar du mig via länken nedan. Förra bloggens arkiv har flyttat med hit, men om du av någon anledning vill besöka min gamla blogg hittar du den här nedan också. Och just det! Om något ser knepigt ut nu i början, let me know!

BLOGLOVIN'

MIN GAMLA BLOGG