The body shops julkollektion: Go for gold

I tisdags släppte The Body Shop sin makeupkollektion för julen - en kollektion med klassiska guldnyanser och mörka toner. Inte helt oväntat inför jul och nyår, med andra ord, men inte mindre fint för det! Jag fick hem kategorin Go for gold som består av en ögonskuggspalett, ett glitterlack och en krämskugga i stickformat. 
 
EYE QUAD Go For Gold, limited edition 249:-
En kanonfin guldbrun palett som jag ser mängder av användningsområden i. Detta känns som en universalpalett som lätt kan anpassas till olika situationer och hudtoner. Förresten! Jag vet inte om någon av er har lagt märke till detta, men på baksidan av dessa paletter ser man som en liten linje runt varje skugga, precis som om de vore uttagbara från paletten. På en annan palett deån TBS vågade jag försiktigt trycka ut en av skuggorna, vilket faktiskt gick, och fick då tanken att det kanske är hela grejen med dem. Att de ska kunna köpas separat och fyllas på när en skugga tar slut, men jag kan varken hitta singelskuggor på hemsidan eller någon information alls om detta. Så, antagligen ska de väl sitta där de sitter.
NAIL POLISH Gold foils, limited edition (ingen prisuppgift)
Ett riktigt nyårslack. Gold foils är ett lack med transparent bas, fylld med små folieflakes i oregelbundna former. Är riktigt nyfiken på att se hur mycket av folien som faktiskt hamnar på nageln, många lack av den här typen tenderar att bli för skira i min mening. Enkelt löst genom att applicera med en svamp, men jag ser ändå fram emot att testa det som det är.
EYE COLOUR STICK Nevada gold, 145:- 
En krämskugga i stiftformat med inbyggd vässare i botten (stort plus om man vill få till tunnare linjer). Stiftet är snarare champagnefärgat än guldigt, men går trots det fint ihop med övriga produkter ur serien. Stiftet kändes väldigt krämig när jag swatchade det lite snabbt på handen, behöver gissningsvis sättas med en skugga för att inte kladda.
 
 
 
 
Detta är ett pressutskick.