DIY // Harry Potter Inspired Wand [VIDEO]

 
Efter ett par veckors oplanerat blogguppehåll har jag äntligen ro nog att sätta mig ner och dela med mig av en liten DIY-video jag har gjort. Eftersom både halloween och HP är saker som står mig varmt om hjärtat känns det inte mer än rätt att kombinera dem såhär i slutet av oktober. Resultatet blev en videotutorial på hur du enkelt kan göra en egen Harry Potter-inpirerad trollstav av saker som du sannolikt redan har hemma.
 
DU BEHÖVER:
- ätpinnar (kan bytas ut mot grillpinnar eller liknande)
- limpistol + extra limstavar
- akrylfärg
- penslar
- stenar för dekoration
 
GÖR SÅHÄR:
- Limma cirklar runt ena änden av ätpinnen för att forma ett handtag. Jag gick över cirklarna två gånger med smältlim för att göra handtaget lite tjockare. Vill du ge trollstaven lite textur eller ett upphöjt mönster kan du absolut göra det med smältlimmet också. Jag valde att låta själva staven vara slät.
- Fäst sedan stenar i änden av handtaget. Här kan du egentligen fästa vad som helst, jag kan tänka mig att en större puttekula eller liknande vore minst lika fint.
- Täck hela staven (utom stenarna, förstås) med valfri akrylfärg. Jag målade min svart och med koppardetaljer mellan de vita stenarna. 
 
 
 
Videon har jag gjort i samarbete med Fyndiq.se.