IsaDora Strobing Face Glow

 
Oooh! Så sa jag högt för mig själv när jag tidigare i somras öppnade det här pressutskicket från IsaDora. Hypen kring strobing/massa highlighter/extraglowyeverything har väl egentligen inte lockat mig något nämnvärt, men jag måste erkänna att den extra highlightade looken växer på mig mer och mer. Det kan också bero på att jag har hittat den finaste flytande highlightern någonsin i den här kollektionen. Vi kollar:

80 Cool Glow och 81 Warm Glow

 
STOBING fluid highlighter, 159:-/st.
Alltså, wow! Det finns verkligen INGET jag ogillar med dessa. Konsistensen är otroligt lättarbetad, nyanserna är kanonfina och de kan lätt tonas ut till den mängd skimmer du önskar, oavsett om du är ute efter en in-your-face-highlighter eller något mer subtilt. Visserligen är inte kalltonade rosa highlighters något jag brukar använda, men Warm Glow är verkligen magi på tub. Trots sin parfymfria formula doftar de helt jäkla fantastiskt, vilket gör att jag tycker om dem ännu, ännu mer. Om det nu är möjligt. Köp!!
 
20 Cool Glow och 21 Warm Glow 
 
Face Sculptor Strobing, 199:-/st.
Detsamma gäller egentligen här sett till pigmentering och mängd skimmer. Jättefina paletter, som dessutom innehåller highlighters i fler toner och nyanser än klassiskt ljusa champagnetoner. Fantastiskt roligt att se. Dock är det lite underligt att den ljusaste nyansen i Cool Glow är varmtonad och kalltonad i Warm Glow. I mina ögon borde de byta plats om man utgår från paletternas namn. 
 
 
 
Detta är ett pressutskick.