Jag renoverar

Hörrni, här görs inte många knop! Det beror på att jag och min pojkvän är mitt uppe i vår lägenhetsrenovering, vilket innebär att hela dagarna går åt till att riva, spackla, slipa, måla, måla och måla igen. Planera och göra alla inköp. Vi har verkligen sjukt jäkla roligt här, speciellt nu när allt slit böjar ge resultat och man kan se en bättre helhet, men tyvärr blir bloggen lite lidande eftersom energi till att sätta sig vid datorn inte riktigt infinner sig efter de tiotimmarspass som det oftast blir. Vi renoverar, åter till byggvaruhandeln hundraelva gånger, äter och sover. Ungefär så, haha. Jag vill mest kika in för att berätta att bloggen kommer återgå till sitt normala tempo inom kort, och då lovar jag att det dyker upp bilder och uppdatering kring vårt renoveringsprojekt. Under tiden får du gärna följa mig på INSTAGRAM där jag bjuder på lite sneak peeks.
 
Jag ser SÅ mycket fram emot att dela med mig här. Stay tuned!