Essie Gel Couture

 
Hoppsan, här ekar det tomt! Mycket fokus på renoveringen av vår lägenhet just nu, det är så många detaljer att tänka på såhär i planering- och rivningsstadiet. Tur att det är så förbaskat kul, och snart drar det allra roligaste igång på riktigt med alla materialval och uppbyggnad. Men, mer om det i ett annat inlägg. Istället tänkte jag att vi skulle kika på en relativt ny serie från Essie som ramlade ner i min brevlåda för ett par veckor sedan, nämligen Gel Couture:
 
Fr. vänster: style in excess, couture curator, pinned up, the it-factor, sit me in the front row, bubbles only, spiked with style och hang up the heels.

 
Gel Couture är, i stil med exempelvis Depend 7 Day, en lackserie med geleffekt. Utan UV-lampa men med ett anpassat topplack ska lacken få lika fin glans och hållbarhet som "riktiga" gellack - supersmidigt för oss som fixar naglarna hemma. Utöver att flaskorna är så sjukt jäkla snygga att jag inte vet vart jag ska ta vägen, är även nyanserna träffsäkra. Som vanligt, med Essie. Jag förstår inte hur de lyckas ta fram så fina kollektioner gång, efter gång, efter gång. Ser verkligen fram emot att testa serien och se om den lever upp till mina förväntningar, jag har nämligen läst mixade recensioner så jag håller tummarna att den fungerar för mig.
 
Två av mina favoriter bland nyanserna: pinned up och sit me in the front row.
 
 
 
Detta är ett pressutskick.