The Body Shop Piñita Colada

De som känner mig vet att jag är lite, lite för besatt av kokosdofter. Det mesta som har med kokos att göra brukar jag dras till, och The Body Shops nya kollektion Piñita Colada är inget undantag. Serien består av en kokos- och ananaskombo, och har därför inte riktigt lika tydlig kokosdoft som deras ursprungliga kokosserie (som inte helt oväntat är min favoritserie hos TBS), men kokosen är ändå såpass tydlig att den inte försvinner bakom ananasdoften.
 
Först och främst, hur jäkla snygga är inte förpackningarna? Jag har alltid gillat The Body Shops förpackningar, men dessa tycker jag är extra fina i sin färgglada, somriga och sammanhängande formgivning.
 
Serien består av fyra produkter: duschgel, body scrub, body butter och en så kallad body sorbet. Det sistnämnda är en lättare, kylande form av återfuktning som jag faktiskt aldrig har provat tidigare, trots att konceptet har funnits hos TBS ett tag. Även om jag är väldigt nyfiken på den slår det inte min nyfikenhet kring skrubben, som innehåller riven kokos. Ja, du hör ju själv. Magi.
 
Kollektionen släpptes 31 maj och finns därmed redan i butik. Har du inte doftat på den än tycker jag absolut det är värt att ta sig en tur till butik och sniffa på den, en riktigt trevlig doft!
 
 
Detta är ett pressutskick.