IsaDora Twist-Up Gloss Stick

I mitt inlägg om IsaDoras Tropical Paradise-kollektion frågade jag vilka av produkterna som skulle vara mest intressant att ser mer av först, och ni röstade på läpprodukterna. Så, därför tänkte jag att vi skulle kika närmre på de nya nyanserna av Twist-Up Gloss Stick. Let's go!
 
Fr. vänster: 40 Peachy Pink, 41 Paradise Punch och 42 Tropical Fuchsia.
 
Det första som slår mig är hur välpigmenterade de är. Här har jag swatchat mot en vit bakgrund, vilket ju gör att färgerna framträder ännu mer, men även på läpparna är sticksen väldigt pigmenterade. Särskilt för att vara en läppglansvariant. Detta känns som en produkt för dig som gillar just glossiga läppar, för mig som inte riktigt trivs i för mycket glans gör de sig finast efter att jag har duttat av det mesta av glansen mot ett papper. Då ser läpparna "stained" ut snarare än glossiga, men ser fortfarande återfuktade och mjuka ut. Oavsett hur man använder dem känns de behagliga på läpparna, och trots att de är oparfymerade är det någon av ingredienserna som gör att de doftar precis som vaniljsocker. Mmhm!
 
Av dessa tre är min favorit antagligen 41 Paradise Punch - en orangeröd nyans som känns väldigt mångsidig. Den och 40 Peach Pink är enfärgade, medan 42 Tropical Fuchsia innehåller ett blåtonat skimmer (som tyvärr inte framträder på bild). 
 
Kostar 129:-/st.
 
 
 
 
 
Detta är ett pressutskick.