A New Apartment

Tänk vilken lyx det egentligen är att kunna plocka ihop en fyllig sommarbukett i full blom, direkt från trädgården. Tänkte mest kika in för att berätta att det kommer bli lite mindre av den varan framöver, eftersom jag snart är utan trädgård. Åtminstone för ett tag, men det är för en god sak! Jag och min pojkvän har nämligen blivit med lägenhet! I sommar tar jag därför mitt pick och pack och lämnar västkusten för Linköping där vi kommer totalrenovera vår trea. Verkligen ALLT behöver bytas ut, och det är så fantastiskt jäkla roligt att äntligen få börja planera alltifrån glasväggar och kök till andra materialval. Sjukt taggad. Eftersom vi kommer göra det mesta själva tänkte jag dela med mig av bitar av resan här, och du som har kikat in här förut blir nog inte förvånad över att jag planerar in ett och annat DIY, hehe. Så, om du inte redan följer mig på Bloglovin' föreslår jag att du klickar dig in och gör det redan nu, för att inte missa något spännande (eller totalt ospännande, vad vet jag!). Det här blir kul!