IsaDora Jelly Pop

Häromdagen landade ett supersött paket (bokstavligen talat) i min brevlåda. Förra veckan släppte nämligen IsaDora en ny serie lack med inspiration från färgglada och transparenta Jelly Beans. Formulan är skir, nästan som ett färgat topplack, och ska snarare se ut som akvarellfärger är klassiska lack väl är på naglarna. Sjukt spännande! 
Tanken med lacken är att de ska vara mångsidiga, då de både ska göra sig bra för sig själva, över ett vitt lack för bättre färgintensitet eller över metallack för att få ett mer tredimensionellt resultat. 

 
 Fr. vänster: 880 Jelly Bean, 881 Lollipop, 882 Pink Syrup, 883 Ice Pop och 884 Wine Gum.
 
Visst är de fina? Det enda som irriterar mig är att de är lite för lika varandra rent färgmässigt, men jag gissar att skillnaderna framträder bättre över ett helvitt lack eller om de appliceras i fler lager (ovan är två lager). I övrigt är jag väldigt nyfiken på att testa dessa och ser fram emot att se hur de fungerar ihop med andra lack!
 
 
 
 
Personligen är jag mest nyfiken på att använda dem ensamma i tunna, tunna lager, för att ge nageln en ton utan att för den delen bli helt täckta. Har en känsla av att jag kommer gilla dessa ännu mer i höst för sfx och halloweenmanikyrer, t.ex. den lila för att få fingrarna att se frusna ut eller den röda som bas för något i stil med de blodiga naglar jag gjorde under halloween förra året.
 
 
Detta är ett pressutskick.